« Cuvânt înainte »

Despre noi

Istoria publicației online Power&Politics World a început în 2009 ca blog al jurnalistei Gabriela Ionita, editor la momentul respectiv pentru publicațiile Top Business și Cadran Politic. Ulterior, în același spațiu virtual și-au găsit locul și materialele apărute în publicații externe precum Eurasia Review (Londra) sau Oriental Journal (Moscova), dar și comentariile autoarei destinate strict blogului axat pe analiza evenimentelor politicii internaționale și având ca principală țintă publicul extern.

***

În prezent, PPW pornește într-o nouă provocare în care ținta sa este cu precădere publicul vorbitor de limba română (oriunde și în oricare parte a lumii s-ar afla acesta), interesat de evoluțiile din plan extern care, dincolo de deciziile bune sau mai puțin bune ale guvernanților români, ne influențează major viața în contextul din ce în ce mai concret al marelui “sat global”. Ni se alătură în demersul nostru în calitate de guest-contributors nume cu rezonanță în domeniu și cărora le mulțumim pentru creditul acordat.

*menționăm că editorii și contributorii noștri publică în regim pro-bono, tocmai pentru ca dvs., cititorii PPW să puteți avea acces la informație curată, opinii cât mai diverse… și fără stress-ul inserturilor publicitare. În măsura în care va fi posibil voi încerca să mențin acest format cât mai mult timp.

Editor șef,  Gabriela Ioniță

15 iunie 2012

***

« Promovăm »                                                                                       

 

 

 

 

 

 

__________________

 

 

 

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new