Cum facem cu țara?

January 12, 2018

– Domnule PM Tudose, aţi spus că Petrom nu va îndrăzni să mărească prețurile când cu acciza, că vor vedea ei ce pățesc, deci cum facem?

– Ministrul Toader Tudorel a zis că va anunța până la 31 decembrie dacă cere revocarea lui Kovesi, cum facem?

– Așa ferm v-ați dovedit a fi cu Banca Națională, de a crescut dobânda de politica monetară, Roboru, iar diferența între dobânzi şi credite a ajuns la cel putin 7%, enorm pentru orice țară europeană…

– Cum facem, că eu am 4 oameni din 5 în familie cărora le-au crescut costurile și le-a scăzut nivelul de trai, având fix, da’ fix aceleași venituri, în ciuda creșterii economice. Scopul dvs e să creșteți nivelul de trai sau procente pe hârtie?

– Mor în continuare copii de rujeola, la 6 luni după ce vă burzuluiați  nervos pe săracul Bodog. Cum facem?

-Balanța dintre importuri și exporturi a fost mai proastă ca în 2016, deci cum facem?

-Cum facem că la 1 ianuarie ați spus că veți crește salariile cu 25%, iar ele, dacă scazi inflația,au ramas fix la fel cu mutarea contribuțiilor ? Să-nțeleg că v-a plăcut șmenăria Olguței?

-Cum facem cu taxele și impozitele locale, care cresc anul ăsta peste tot pentru că reforma fiscală le-a luat administrațiilor locale din veniturile proprii?

-Da’ cu autostrăzile? Cu autostrăzile? Cum facem?

Cum dreaq facem să ieșim din mocirla asta ?
Cu Dragnea și camarila am înțeles cum facem, da’ cu țara ?

Mihai Ciuca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new