Cyber Defense Strategies Conference

July 17, 2012

27 – 29 August 2012, New York

Într-o lume în care globalizarea se simte cel mai concret în domeniul cibernetic, Conferința Strategii de Apărare Cibernetică, organizată de către IDGA, își propune să radiografieze dezvoltarea de răspunsuri tactice și soluții la amenințările cibernetice tot mai prezente și necesitatea strategiilor de apărare cu precădere pe domeniile economic, bancar, militar, infrastructuri critice.

Printre vorbitori se vor număra Franklin Allagauer – Divizia pentru Securitate Cibernetică  din cadrul Departamentului pentru Securitate Națională al Statelor Unite, Anil Chopra – vicepreședinte Bank of America, John Caruthers – agent special al Diviziei Cibernetice din cadrul FBI, dr. Steven Bucci de la IBM, Rafal Rohozinski de la Centrul pentru Securitate Informatică din Canada, precum și alți specialiști din cadrul instituțiilor guvernamentale ale US responsabile de domeniul în discuție. Vor fi abordate teme precum: Oportunități și provocări curente pentru Departamentul de Securitate Națională, Inițiative în securitatea cibernetică din domeniul bancar, Combaterea amenințărilor și atacurilor informatice, Modalități de îmbunătățire a strategiilor de apărare din acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new