Mesajul politic al acestei toamne

September 6, 2016

Mesajul politic al acestei toamne este unul prost.

PSD-ul este plin de oameni care ar putea să facă ceva, care ar ști să facă ceva dar care stau foarte prost cu morala și nici curajul nu-i prea dă afară din casă, plus că îl au peren în teren pe Dragnea, acest “mă Nilă-m” ipocrit și țoapă dominatrix….

PNL-ul are mulți oameni de bună calitate dar este condus de către niște nevertebrate, complet aservite iar mesajul acestora este vetust, ciocoist și la limita trădării.

ALDE are principii și soluții dar nu are magnet și pare că este doar o formă liberală de partid tăricenist ușor de recunoscut de votanți…

PRU este un partid bine finanțat, scremut naționalist dar rapace și anost, plin de oportuniști, generali, colonei și mercenari, fără mesaj sau vână, traseiști cu gânduri pofticioase la visteria statului..

PMP este doar Băse & Co, cum a fost și cum va fi mereu, lipsit de definiție politică și amoral în scopuri, ca un tolomac steril…

PER rămâne prea mult băltit în mesajul ”păduri, ape și aer curate în România frumoasă” deși numai asta nu este ceea ce înseamnă politica mare și nici nu va aduce multe voturi în țara mahalalelor aglomerate, străzilor îmbâcsite și satelor placide, unde altele sunt prioritățile.

Abureala mesajului și bâiguiala concentrării pe câteva obiective importante pentru votanți va transforma din nou România, dar într-un mod care nu va mai fi recuperabil altfel decât printr-o nouă mare convulsie socială.
Adică iar vor urma generații de sacrificiu și de ciocoi.
Privim resignat și belaliu la repetarea unei istorii din care nu vrem învățăm nimic de aproape o sută de ani….

Lucian Popescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new