Trăim vremuri meschine

Sorin Platon

Ca și o constatare, mediul rural românesc este ultraconservator, centrele urbane mari sunt liberale, rămânând pseudo-socialistii să colecționeze frustrații și culegătorii în ape tulburi din orașele mici-medii, precum și din favelele și mahalalele marilor aglomerări populationale.

Drept urmare, “progresismul” este menținut artificial în viață în România, prin confuzie, manipulări, șantaj, corupție și lipsa de informare, iar în momentul accesului uniform al maselor la informația nepervertita, la autonomie economică, la un nivel de trai peste media de azi, va însemna momentul renașterii naționale.

Dar majoritatea clasei politice dorește menținerea status-quo-ului, la pachet, astfel asigurându-și supraviețuirea la tabloul de comandă fără prea multe scrupule. În paralel, doar se va simula evoluția și modernizarea clasei politice, folosind ca “inginerie tehnică” re-branduirea, adică introducerea in jobenul de prestidigitator al sistemului, a unor lideri de o anumită culoare politică, urmată de scoaterea acelorași oameni din respectivul joben, cu o altă culoare politică, deci cu o altă blană de prădători.

Nu vă lăsați trași pe sfoară ! “Ei” vă cred dobitoci și proști…., deci ușor de iobagizat.,,

Original file by

Traim vremuri meschine

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *