Slovenia – structuri militare private pentru oprirea imigrației ilegale

În Slovenia a fost creată o patrulă a cetățenilor pentru a stopa imigrația ilegală la frontiera slovenă cu Croația.

Deși Croația, țara UE, lucrează cu sârguință pentru a stopa fluxul constant, multe persoane vin în continuare in Slovenia.

Din acest motiv, pentru a consolida paza de frontieră obișnuită de la granița croată, civilii au format acum o armată pentru a captura imigranți ilegali care încearcă să treacă frontiera, a relatat canalul de știri TV Euronews.

Grupul sprijină polițiștii de frontieră, iar atunci când patrulele prind imigranți care încearcă să treacă frontiera, imigranții sunt predați autorităților. De obicei, Slovenia monitorizează frontiera cu unitățile de poliție. Andrei Sisko, comandantul grupului de cetățeni, spune: „Care este obiectivul nostru? În principal de a educa oamenii și voluntarii pentru a-și apăra țara în funcție de necesități și pentru a ajuta militarii și poliția să controleze ordinea publică. În perioadele de migrații masive din statele africane și asiatice, în special musulmani, este important să ne protejăm granițele. Pentru că un stat care nu este capabil să-și protejeze frontiera nu este un stat suveran.”

Prim-ministrul sloven Marjan Sarec în timpul unei vizite la frontiera croată a anunțat o creștere a protecției frontierei împotriva imigranților ilegali.

SURSA freewestmedia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *