Politologul Vladislav Inozemtsev, ales lider al formaţiunii “Forţa civică”

October 29, 2012

Consiliul federal politic al formațiunii “Forța Civică”  l-a ales în calitate de președinte al Consiliului Suprem pe Vladislav Inozemtsev. Potrivit serviciului de presă al partidului, Inozemtsev are menirea să elaboreze programul de activitate a acestei formaţiuni, făcând toate pregatirile şi demersurile pentru a participa la alegerile din 2013. Inozemtsev îşi propune să facă o concurenţă serioasă partidului de guvernământ “Rusia Unită”, care, în opinia sa, nu mai este capabil să guverneze Rusia, notează publicaţia Kommersant.ru.

Pe 26 octombrie, Consiliul federal politic al „Forţei Civice” l-a nominalizat şi votat în unanimitate în calitate de preşedinte al Consiliului Suprem al partidului pe cunoscutul politolog şi economist Vladislav Inozemtsev. Acesta are drept obiectiv să antreneze în activitatea noii formaţiuni politice, inclusiv în organele de conducere, reprezentanţi iminenţi din sfera de creaţie a societăţii ruseşti  pentru a conferi substanţa şi putere în viitoarele campanii electorale cu oponenţii politici”, notează serviciului de presă al formaţiunii.

Analistul politic Alexei Muhin susţine că Vladislav Inozemtsev ca “politician inteligent” vrea să folosească potențialul critic adunat în timp, împotriva “Rusiei Unite”. Președintele Fundaţiei “Politica Petersburg” Mihail Vinogradov este de părere că Vladislav Inozemtsev nu va deveni o figură importantă pentru  mass media, dar va acționa în mod activ ca autor de documente importante – proiecte de legi, programe electorale.

One response to “Politologul Vladislav Inozemtsev, ales lider al formaţiunii “Forţa civică””

  1. George says:

    appreciate it for information

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new