Unmanned Solution Forum 2014 (USF 2014)

May 12, 2014

În marja evenimentelor asociate BSDA 2014, pe 16 mai Complexul Romaero Băneasa va găzdui și lucrările Unmanned Solution Forum 2014 (USF 2014) .

Evenimentul este o conferinţă internaţională dedicată soluțiilor fără pilot – aeriene, terestre, maritime, subacvatice – şi aplicațiilor în domeniu.

USF2014 are loc în cadrul extins al expoziției Black Sea Defence & Aerospace 2014 dedicată apărării, industriei aerospaţiale, securității şi siguranței, eveniment de marcă organizat cu sprijinul Guvernului României (Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, Ministerul Afacerilor Externe) şi Serviciului Român de Informații.

Potrivit organizatorilor, în cadrul forumului vor fi abordate temele majore privind aplicațiile civile, militare și speciale care implică sistemele fără pilot. Programul conferinței poate fi consultat aici.

Obiectivul Forumului este de a oferi o oportunitate profesioniștilor din industrie (producători, furnizori și cumpărători) de a interacționa și de a prezenta cele mai recente soluții și inițiative pe piaţa soluțiilor fără pilot.


3 responses to “Unmanned Solution Forum 2014 (USF 2014)”

  1. […] ro -Unmanned Solutions Forum (USF 2014)  […]

  2. […] ro -Unmanned Solutions Forum (USF 2014)  […]

  3. […] ro -Unmanned Solutions Forum (USF 2014)  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new