AirShow China 2012

November 4, 2012

După ce luna trecută Japonia a arătat lumii cam unde se află cu tehnologia din domeniul aerospațial, în această lună este rândul Chinei să demonstreze acest lucru. Astfel, în perioada 13 – 18 noiembrie în ZHUHAI, provincia GUANGDONG va avea loc cea de-a 8-a ediție a China International Aviation & Aerospace Exhibition (eveniment cunoscut și sub numele de AirShow China). Este cel mai mare eveniment de acest gen din China, cu acordul guvernului chinez, și se dorește a fi o panoramare la dimensiuni reale a ceea ce înseamnă domeniul aeronautic și spațial de la cercetare și proiectare, la negocieri comerciale  și la produse și tehnologie de ultimă oră expuse în cadrul show-urilor de prezentare aflate pe agenda organizatorilor.

Evenimentul va fi precedat de Conferința Military Flight Training ( 11-12 Nov.) și lucrările celui de-al 6-lea Summit China Internațional Aviation&Aerospace (12 nov.), organizat și găzduit de Societatea Chineză de Aeronautică și Astronautică. Mai multe informații pentru cei interesați se pot găsi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new