Ambasadorul Ucrainei în România a reiterat importanţa dezvoltării relaţiilor bilaterale româno-ucrainene

May 16, 2013

În data de 16 mai 2013 a avut loc întâlnirea Ambasadorului Ucrainei în România Dl. Teofil Bauer, cu Președintele Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România, Președintele Camerei de Comerț Bilaterale România-Ucraina Nasty Vlădoiu, informează site-ul Ambasadei Ucrainei în România.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspectele actuale ale cooperării bilaterale în domeniul economic, în special necesitatea de a organiza cât mai curând la București cea de-a doua ședință a Comisiei Mixte Ucraineano-Române privind cooperarea economică, industrială și tehnico-științifică, precum și importanța pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice ucraineano-române a organizării în 2013 a vizitei oficiale în Ucraina a Premierului României Victor Ponta.

De asemenea, s-a discutat despre perspectivele europene ale Ucrainei, în contextul pregătirilor pentru semnarea Acordului de asociere între Ucraina și UE. Şeful Camerei de Comerţ româno-ucraineană, Nasty Vlădoiu a subliniat importanța perspectivei de a aduce Ucraina mai aproape de Europa, pentru a oferi un impuls suplimentar relațiilor comercial-economice ucraineano-române.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new