Apple și Samsung își vor prezenta noile produse în septembrie

August 7, 2013

Compania Apple este așteptată să dezvăluie publicului larg și în special fanilor produselor sale noul iPhone de ultimă generație pe 10 septembrie 2013, în cadru prezentării sale anuale destinată să împrospăteze percepția cumpărătorilor și să impulsioneze vânzările.

Dar in acest an, rivalul Samsung Electronics este gata de o confruntare publică cu gigantul american la lansarea iPhone-ului. Astfel, specialiștii în marketing de la Samsung au planificat un eveniment identic cu doar o săptămână înainte celui de de Apple, sperând să surclaseze mediatic lansarea noului produs Apple și să capteze în avans atenția marelui public.

Potrivit unor surse apropiate companiei Samsung, gigantul coreean de electronice își va prezenta noul smartphone Galaxy pe data de 4 septembrie, la Berlin (Germania) în cadrul unui eveniment planificat cu multă atenție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new