București: Proiectul Acordului de Parteneriat 2014-2020 va fi trimis Comisiei Europene

February 4, 2014

Proiectul Acordului de Parteneriat pentru atragerea fondurilor europene în 2014-2020 va fi trimis la Bruxelles spre analiză şi aprobare până la sfârşitul lunii februarie, a anunţat ministrul de resort, Eugen Teodorovici.

“După această reuniune, vă invit ca până vineri să trimiteţi eventuale comentariile pe care le mai aveți, astfel încât să putem integra aceste comentarii în documentul final şi, până la finalul acestei luni, să-l putem trimite Comisiei Europene pentru analiză şi aprobare”, a spus Teodorovici miniştrilor implicaţi în elaborarea documentelor şi reuniţi în şedinţă, marţi, la Guvern, relatează Mediafax.

Ministrul Teodorovici a anunţat recent că acest document va fi aprobat de Guvern până la finele lunii ianuarie.

Potrivit aceleiași surse, Teodorovici a mai precizat că ”programele operaţionale vor fi trimise Comisiei Europene la sfârşitul lunii martie, dar că Guvernul nu mai trebuie să aştepte aprobarea acestor documente pentru a putea finanţa proiecte în noul cadru financiar”, deoarece pot fi decontate cheltuielile aferente acestui an care se încadrează în cerinţele comunitare în domeniul achiziţiei publice şi normelor de mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new