Campania de desemnare a viitorilor pușcăriabili

March 30, 2016

E măcel! Eu nu le-aș mai spune alegeri, ci le-aș intitula campania de desemnare a viitorilor pușcăriabili. Cei care vor fi arestați peste patru ani. Indiferent la ce alegeri ne referim.

Până astăzi DNA-ul a arestat aproape toți președintii de consilii județene aleși in 2012. 40 din 41. Au reusit sa scoata din cursa majoritatea primarilor cu vizibilitate. L-au mătrășit pe Mazăre (care, apropo, după au inconjurat restaurantul si l-au ridicat cu mascatii + televiziunile prietene de la masa, intre timp, culmea, a fost achitat intr-o prima instanta!); i-au scos din cursa pe toti candidatii care aveau sanse reale de câștig in Bucuresti, in frunte cu Oprescu, dar si pe cei care ar fi câstigat lejer din primul tur în principalele orașe din teritoriu. Poate cu unele excepții, dar nu e timpul trecut ! Puțină răbdare, vă rog.

Astăzi a venit rândul Olgutei Vasilescu. Același tipar, aceeasi poveste. Un nene si-a adus aminte că, la alegerile din 2012, Olguța i-a forțat pe niste oameni de afaceri să doneze pentru campania ei. Deci, pac cu denunțul la DNA. Și ar mai fi luat si niste mita prin 2014, ceva cu un teren si niste autorizatii. Păi, cu ce altceva să fie la primari dacă nu cu terenuri și mită?!.. Ca doar n-o fi cu acte normative la comanda care sa favorizeze investitorul strategic subminand economia nationala.. Aaa. stati ca asta era, in general, de bine… De rău ar fi fost numai dacă era vorba de Varujan….

Revenind la aleșii noștri. După cum ne demostrează zilnic DNA-ul, toti astia votati de noi s-au dovedit a fi niste nenorociti corupti si putrezi. Adică, dacă ar fi să vă traduca unii din aceia de fac transcripturile la înregistrările DNA-ului, ar suna cam asa: băi, voi, aceia de vă duceti si votati cu coruptii acestia, sunteti niste forme umanoide inferioare, d-alea de vă curge scuipatul din gură de proști ce sunteți si votati numai corupti, bai! Si sunteti atat de prosti incat, daca nu eram noi, nu v-ati fi prins niciodata ca sunt corupti si i-ati fi votat in continuare pana la calendele grecesti. Nu-i nevoie să cercetați, credeți-ne pe cuvânt! Voi sunteti cel putin naivi, noi suntem aici să vă apărăm de corupti.

Deci eu spun să nu ne mai chinuim să votăm, ci să o rugăm pe doamna Laura Koveși sa ne dea si noua lista cu primari si parlamentari, nu ca ne-ar interesa cine ne reprezinta, ci ca sa stim pe cine avem de injurat. Ca oricum noi, ca natie, pare ca ne desemnam alesii numai pentru a avea pe cine injura din momentul inchiderii urnelor… Ca d-aia si place spectacolul grotesc pus in scena de DNA si nimeni nu reactioneaza.. Avem o clasa politica impietrita de frica, toti liderii politici sunt cu securea deasupra capului avand dosare penale pe rol sau in lucru (inclusiv seful statului unde justitia a demostrat ca sotia acestuia si el si-au luat case pe baza unor documente false, stiind ca acestea sunt false), liderii locali sunt la propriu decimati pe baza unor delatiuni mai mult decat dubioase si noi, ca pinguinii, stam si aplaudam. In cartile mele de istorie scria ca fix asa se instaleaza dictaturile! In aplauzele si urale multimilor. Plus-minus coșuri fumegânde. După cum spuneam… e măcel !

Sorin Ardelean

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new