Forumul International “Open Innovations“ – Moscova

October 15, 2012

În perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2012, la Moscova vor avea loc lucrările Forumului Internațional pentru dezvoltare inovativă “Open Innovations“. Evenimentul, găzduit de Expocentre, își propune, potrivit organizatorilor să arunce o privire asupra modului în care va arăta lumea în următorii 20 de ani și să găsească noi metode de colaborare în plan internațional între statele cu potențial în domeniul invențiilor și inovației, acestea urmând a se constitui într-un pilon de bază a oricărei dezvoltări pe termen lung. Pe agenda evenimentului figurează peste 180 de vorbitori din sfera guvernamentală, a mediului de afaceri dar și a celui științific, printre care se numără laureatul Premiului Nobel, prof. Phillip Allen Sharp – Massachusetts Institute of Technology, directorul Școlii pentru Leadership Creativ Berlin – Clark Parsons, Vice Prim-Ministru Vladislav Surkov, președintele Fundației Skolkovo – Viktor Vekselberg, Vice-primarul Moscovei responsabil pe probleme economice – Andrei Sharonov, CEO al Rusnano Company – Anatoly Ciubais, CEO al Russian Venture Company – Igor Agarmizian.

Reuniunea plenară de deschidere din prima zi se va axa pe două teme majore: “Lumea în 2030 – Viziune, Oportunități, Riscuri“ și “Provocări globale pentru umanitate – Necesitatea inovării“. Mai multe despre programul Forumului puteți afla aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new