IEEE NANO 2012 – International Conference on Nanotechnology

July 25, 2012

The International Convention Center (Birmingham – UK) găzduiește în perioada 21 – 23 august 2012 cea de-a 12-a ediție a Conferinței Internaționale de Nanotehnologie, eveniment aflat în topul conferințelor anuale din domeniu, organizate de IEEE  și una din cele mai importante reuniuni științifice la nivel mondial.

Conferinţa reuneşte oameni de ştiinţă şi ingineri din domeniul nanotehnologiei oferind specialiștilor ocazia de a face schimb de informaţii cu privire la progresele lor recente în cercetare.
În același timp, pe agenda IEEE 2012 NANO în dreptul invitaţilor figurează nume importante, de la oameni de ştiinţă de renume mondial și experți ingineri în domeniul nanotehnologiei, inclusiv un Laureat al Premiului Nobel, Sir Konstantin Novoselov de la Universitatea Manchester, UK. Toate lucrările prezentate în cadrul conferinţei vor fi citate de SCI și EI, şi sunt incluse în IEEE Xplore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new