Bun venit în dictatura mondială

Ion Alexandru

“La început, au fost imagini din Wuhan cu lume filmată în timp ce cădea din picioare pe stradă. Apoi, ni s-au arătat imagini cum miliția chineză suda, la propriu, porțile și ușile de la blocuri, cu locatarii în interior.
Apoi, ni s-au arătat imagini cu stadioane din Ieuropa, cu sicrie. Multe sicrie. Apoi numai știri cu jdemii de persoane ventilate artificial. După care a venit pârnaia.

Voie pe stradă până la 10 seara, iar bătrânii doar doua ore pe zi, cu hârtie, cu amenzi, fără posibilitea de a te deplasa nestingherit între localități.
Au închis cârciumi, cinematografe, cabinete stomatologice, au redus cu 80 la sută tratamentele pentru bolnavii cronici, inclusiv pentru cei cu cancer. Au băgat în faliment industria hotelieră și turismul.
După care au impus mizeria de mască! Mai întâi, la interior, apoi la exterior și, de vreo câteva zile, prin Vest, mască FFP2. Dacă n-ai de-aia, pui două de-astea.

Și- au luat Paștele, și-au luat Crăciunul, și-au luat Revelionul. Te-au umilit ori de câte ori era vorba despre vreo sărbătoare religioasă.

La Ziua Națională nici n-aveai voie să calci la mai puțin de 2 kilometri de Arcul de Triumf.

Te-au scos la vot, promițându-ți-se apă caldă. Ai votat și încălzești apa la aragaz ca să te speli pe organism.

Ți-au tăiat veniturile, te-au băgat în șomaj tehnic sau definitiv, ți-au furat mărirea pensiei sau a alocației – totul sub pretextul pandemiei.

Pandemia a întors soarta politică a acestei planete, la butoanele oficiale instalându-se cineva care, în vremuri normale, ar fi trebuit să înfunde pușcăria trei vieți consecutive.

Te vor obliga să te vaccinezi cu o substanță despre care însuși producătorul ei nu știe dacă și pentru cât timp este eficientă și care, oficial, nu-și asumă nicio responsabilitate pentru eventualele decese cauzate de administrarea ei.

Vaccinul nu este obligatoriu. Oficial. Dar neoficial va deveni. Sau cel puțin așa se dorește, încă. Cei mai “conștincioși” cetățeni care nu fac nazuri la vaccin, israelienii, s-au umplut de infectări după ce s-au vaccinat cu milioanele. Nu contează, datele lor medicale private colectate de la ei ajung la Pfizer, fără ca ei să știe, fără ca ei să aprobe asta.

Pentru că nu toată lumea e atât de obedientă ca israelienii, cu privire la această operațiune, au apărut două tulpini noi. Concomitent, au “dispărut” vaccinurile de pe piață.

Vorba aia, când e gratis și din belșug, nu se înghiesuie nimeni. Când e scump și rar, vre toată lumea. Bine, cât de scump este, nu prea e clar.

La fel cum nu e clar de ce UE a contractat, per total, trei miliarde de doze, în condițiile în care populația UE e de o jumătate de miliard. Practic, după ce ar fi – să zicem așa, teoretic – vaccinată toată europenimea, cu fond și (r)apel, tot ar mai rămâne 1,5 miliarde de doze de vaccin.

Vaccin care, tot oficial, întelegem că nu acționează ca un vaccin. El nu imunizează, cum spun ăștia, mințind porcește, la TV, ci te ajută, teoretic, ca, în cazul în care te îmbolnăvești, să te îmbolnăvești mai puțin nașpa.

Cât de puțin, nu se știe! Mai puțin decât te-ai îmbolnăvi fără el? Nu se știe! Fără să transmiți mai departe ceva infecție? Nu se știe! Pentru cât timp ești “protejat”? Nu se știe!
Ce se știe sigur e că, dacă te înțepi cu acest “nu se știe”, primești o hârtie.

Un pașaport, un bilet de voie să intri sau să ieși din casă, probabil, pentru că altfel, chiar dacă ieși, n-ai unde să te duci. Evident, nu va fi lege oficială, ci va fi o lege a corporațiilor. Magazinele corporatiste nu te primesc, azi, fără mască. Mai încolo, nu te vor primi neînțepat.

Aeroporturile, autobuzele, tramvaiele, autocarele, metrourile, trenurile, taxiurile, UBER-urile, căruțele cu coviltir la fel. Instituțiile de stat sau private idem.

În această perspectivă sumbră, apare informația că, încă din anii 1960, în Rusia, dar nu numai, există o substanță – ivercmentina – care, ce să vezi, folosită fiind în tratamentul medico-veterinar, omoară covidul de la om în 48 de ore.

O zic specialiti epidemiologi de prin SUA. O zic medici care tratează oameni cu asta și care spun că le-a sculat pacienții intubați din morți. Fără excepție.
Nu e bine. O pilulă de-asta ar costa, în bani românești, 35 de bani (ca subunitate a leului). Tratamentele agreate costă mii de euro.

Nu e bine cu 35 de bani, pentru că, dacă te tratezi de nimic cu 35 de bani, nu mai faci vaccin, nu se mai deconteaza miliarde de euro în contul mafiei Big Pharma și se termină cu șmecheria planetară prin care s-a instaurat noua ordine mondială.

Bun venit în Republica Populară Mondială Corporatistă Digitalizată Chineză!

Unde roboții n-au nevoie de vaccinuri ca să te înlocuiască pe tine, om care eșt inutil pe această planetă, și care mai consumi și resurse, și bani, mai și votezi, mai ai și opinii și, cel mai grav, crezi în Dumnezeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *