Elon Musk cumpără Twitter integral

Fondatorul Tea Party, Elon Musk, cumpără platformaTwitter de microblogging pentru 44 de miliarde de dolari. Acest lucru a fost confirmat de companie, luni seara, ora 21, ora Suediei.

Într-un comunicat de presă, Twitter anunță acum că multimiliardarul Elon Musk va cumpăra întreaga companie cu 54,20 de dolari pe acțiune, cash, ceea ce înseamnă o valoare totală de aproximativ 44 de miliarde de dolari.
Musk a susținut anterior că scopul său este de a restabili libertatea de exprimare pe Twitter, care în ultimii ani a devenit renumit pentru intoleranța față de vocile alternative și conservatoare.

  • Libertatea de exprimare este baza unei democrații funcționale, iar Twitter este piața digitală în care sunt discutate probleme cruciale pentru viitorul umanității, spune el într-o declarație astăzi.
  • De asemenea, vreau să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătățind produsul cu noi funcții, făcând algoritmii open source pentru a crește încrederea, a învinge spammerii și a autentifica toți oamenii. Twitter are un potențial enorm.

Tranzacția trebuie să fi fost aprobată în unanimitate de consiliul de administrație al Twitter.

Acordul înseamnă, de asemenea, că Twitter va deveni o companie privată și, astfel, va părăsi piața de valori.

  • Tranzacția propusă va oferi o primă de numerar semnificativă și credem că este cea mai bună cale de urmat pentru acționarii Twitter, spune președintele consiliului de administrație al Twitter, Bret Taylor.

Textul este actualizat.

Sper ca și cei mai rele critici ai mei să rămână pe Twitter, pentru că asta înseamnă libertatea de exprimare

  • Elon Musk (@elonmusk) 25 aprilie 2022
    (un oligarh american🤪)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *