Românii – în topul furnizorilor de securitate informatică

August 12, 2012

Bitdefender Internet Security 2012 a adunat 17 puncte din 18 posibile, la testarea efectuată în perioada mai/iunie 2012 de către organizația independentă AV-TEST. Evaluarea s-a făcut la 3 categorii: protecție, reparație și ușurință în utilizare, fiecare notată cu câte 6 puncte, Bitdefender clasându-se în fața altor 24 de soluții anti-virus.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul oficialal companiei, specialiștii români în softuri antivirus de la Bitdefender au zdrobit competiția la sesiunea de evaluare făcuta de organizația germană independentă AV-TEST. Este pentru a 7-a oară în ultimul an și jumătate când compania din țara noastră ocupă primul loc pe segmentul utilizatorilor casnici (home users).

Antivirusul făcut de specialiștii români a întrecut performanțele altor softuri realizate de alți lideri din domeniu precum Kaspersky, F-Secure, ZoneAlarm, AVG sau Avast. ’’Rezultatele ultimelor sesiuni de evaluare derulate de AV-TEST vin după mai bine de un an de premii și distincții de recunoaștere a performanțelor produselor Bitdefender din gama 2012. Acestea ne-au furnizat o bază solidă și energie sporită de a dezvolta noua noastră linie proaspăt lansată, Bitdefender 2013. Aștept cu interes următoarele testări’’, a declarat Viorel Canja, șeful laboratoarelor antimalware și antispam din Bitdefender.

’’Bitdefender a avut rezultate extraordinar de bune la testările ce au avut loc pe parcursul anului trecut cu linia de produse 2012. Echipa noastră este nerăbdătoare să evalueze generația 2013, într-o nouă rundă de teste riguroase. Vom fi cu ochii pe Bitdefender în rundele viitoare’’, a declarat Andreas Marx, CEO, AV-TEST. Institutul AV-TEST cu sediul în Magdeburg, Germania, este o companie de analiză de software antivirus, o autoritate în industria globală de securitate informatică.

În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale aprox. 400 milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume.

 

One response to “Românii – în topul furnizorilor de securitate informatică”

  1. […] Kaspersky Anti-Virus 2012 is the backbone of your PC's security system, delivering real-time protect…p>Kaspersky Anti-Virus 2012 is the backbone of your PC's security system, delivering real-time protection from the latest malware and viruses. It works behind-the-scenes with intelligent scanning and small, frequent updates, while proactively protecting you from known and emerging Internet threats. List Price:$59.95 Price:$19.40 You save:$40.55Read More About This Product […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new