Secretarul de stat american John Kerry merge din nou la Moscova

July 12, 2016

Secretarul de stat american, John Kerry, va vizita Moscova în această săptămână (14 – 15 iulie 2016) pentru discuţii asupra Siriei, Ucrainei, Nagorno-Karabah şi în legătură cu alte probleme cu omologul său Sergey Lavrov.

Kerry va avea întâlniri și cu alți oficiali ruşi, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, John Kirby, informează Reuters citată de Agerpres.

Este a patra vizită în Federația Rusă a Secretarului Kerry în decursul ultimelor 12 luni. Înaltul oficial al Statelor Unite se va deplasa la Moscova joi după ce va lua parte la sărbătorirea Zilei Naţionale în Franţa, celebrând căderea Bastiliei, a declarat Kirby.

După vizita de două zile în Rusia, Kerry se va deplasa în Luxemburg pentru discuţii bilaterale, la Bruxelles unde se va întâlni cu miniştrii de externe din UE, şi la Londra, unde va participa la reuniuni multilaterale asupra Siriei şi Yemenului, a precizat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat american.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ne-am mutat! Aici puteți accesa în continuare arhiva PPW. Click aici pentru noua versiune a Power&Politics World sau accesați adresa www.powerpolitics.ro/new